Witam serdecznie...~mistrzunio wiele czasu ma dzis wolnego..widze..,,Nie mam wobec kolegi zadnego obowiazku spowiadania sie ze swych przemyslen...pozwole sobie jednak pytaniem na pytanie niejako odpowiedziec....skoro tak wiele watpliwosci ma kolega ~mistrznio wobec tejze spolki. Jaki ma sens zaliczanie sie do grona jej akcjonariuszy?
Po co swoje ciezko zarobione pieniadze kolega inwestuje w spolke w ktora nie wierzy i o ktorej jak sam pisze nic nie wie...To zastanawiajace...nie mniej jednak...Pozwole sobie swe posty przypomniec sprzed dni kilku...Napisalem iz mietosimy poziomy 0,09-0,10 do konca tygodnia a na przelomie obecnego i pryszlego liczymy na 0,12 i to po raz kolejny pozwole sobie przypomniec...realia rynku nie daja gwarancji jednak analiza ruchow akcjonariatu, przeplywow pieniadza oraz obrotu na poszczegolnych poziomach daje nam bardzo obiecujacy scenariusz. Ciekawi mnie jak wielu sposrod moich milych adwersarzy z obecnego forum bedzie tu ze mna gdy dotrzemy do poziomow o ktorych pisalem wczesniej... czyli przebicia 0,30 ... jedno wiem napewno..na ujadanie ~mistrzunia zapewne liczyc moge .... :)