Wczytujac sie w moje dotychczasowe posty mniej wiecej znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie... Gorna granica wzrostow w ciagu nablizszego kwartalu to poziomy 0,28-0-32 .
Oczywiscie zasmucic musze wszelakiej masci ganiaczy ktorzy chcieliby aby walor rosl dziennie o 30% bez ustanku.. Moim skromnym zdaniem poziomy 0,10-0,12 to sa najblizsze dni. Przelamanie 0,12 w ciagu kilku kilkunastu dni powinno skotkowac silnym odbiciem z ktorego nie do konca bylbym zadowolony obawiajac sie korekty.Krotkotrwalej, lecz jednak odpowiedniej w sile do wystrzalu o ktorym mysle...Na te chwile arkusz rysuje powyzszy scenariusz jak bedzie sie rozwiajala sytuacja w najblizszych dniach..no coz wiele zalezy od drobnych akcjonariuszy ktorych niestety latwo wystraszyc .Tak czy siak ugniatamy dzis poziom 0,09-0,10 a przyszly tydzien licze na 20% wyzej. To sa jedynie moje postrzezenia nie jestem nieomylny..jednak jak dotad czytajac moje wpisy pomylki w rokowaniach prozno szukac z czego jestem rad .Was nie namawiam , choc nie ukrywam iz z pewna satysfakcja wracam do wpisow sprzed dni kilku-kilkunastu...Milego dnia.