Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  31,00 zł , zmiana od tamtej pory: -94,27%

Re: Gra się zwróci w max 2tyg,

Z tym mogę się zgodzić, nie mówię ze jest kolorowo bo nie jest. Dla mnie na szczęście jest to jedna z kilku spółek w portfolio. Najgłębiej siedzę na F51, CFG jest dopiero na trzeciej pozycji. Dalej uważam że CFG to dobry developer. Na cigu kiedyś siedziałem 1,5 roku ale się opłaciło. To samo przezywałem na F51 gdy brałem przed Get E. na górce a później tylko już ciąłem stratę, jak każdy krzyczał trup. Gdzie jest teraz farma każdy widzi. Nawet Cig który tyle razy zawodził daje życie. To jest właśnie dla mnie moc game devu. Nawet jak nie trafisz masz duże prawdopodobieństwo przy następnej grze odrobisz (no chyba ze masz totalnego pecha jak z macro games ale tam to szulernia był) A jeśli chodzi o marzę to tak jak mówię steam 30% Gog ciut mniej Sony ma największą marze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG -0,28% 1,77 2026-04-21 12:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.