Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,18 zł , zmiana od tamtej pory: -19,36%

Re: Głosowanie Inwestorów

Przecież tu nie chodzi (przynajmniej mi) o to aby porównywać zyski/straty miedzy sobą, albo pokazać, kto ostatecznie będzie miał rację. Komentujemy sytuację spółki, a nie nasze wyniki.

Każdy też ma inną strategię. Ja przedstawiłem swoje podejście - na ten moment nie widzę w krótkim terminie polepszenia sytuacji. to wolę wyjść i nie kisić tutaj pieniędzy (i póki co patrzeć jak topnieją - trend obecnie jest nieubłagany).

Jak się wiatr zmieni nie ma problemu żeby wskoczyć ponownie, owszem, być może na wyższym poziomie niż wcześniej, ale już z odpowiednio mniejszym ryzykiem, niż jest teraz.

To może być za miesiąc, a może być za parę kwartałów - i tak, wtedy będziesz mógł wszystkim napisać, że "a nie mówiłem" ;-)) Pytanie tylko czy nagroda będzie warta takiego oczekiwania, np. z jakiego poziomu odbije do jakiego..

Inna sprawa, że tu jedno zdarzenie geopolityczne może nagle znowu zmienić wajchę - a wtedy spółka już na pewno będzie na to przygotowana po ostatnich inwestycjach. Ja na pewno będę obserwował spółkę, ale póki co postoję obok.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OTLOG 0,00% 14,66 2025-10-10 16:40:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.