Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,02 zł , zmiana od tamtej pory: -28,97%

Re: Głosowanie Inwestorów

Pozostając przy tej analogii należy zapytać dlaczego uważasz, że gra się wiesza i ma błędy?

Raz pięknie rośnie, raz pięknie spada i to nie jest żaden błąd.

Perspektywy póki co nie wydają się zbyt korzystne, zysków w zasadzie brak (= małe szanse na dobrą dywidendę), to po co tu siedzieć? Koniunktura się odwróciła na rynku i być może należy się z tym pogodzić.

Co z tego że sporo zainwestowali i są dobrze przygotowani skoro nie ma czego przeładowywać? (węgla, zboża etc.). Nie wyczarują popytu na swoje usługi. Zarząd dosyć mało przekonująco mówi o perspektywach dot. zboża. Węgiel to już w ogóle...

Siedzę tu od dawna, już prawie wyszedłem w całości, mam całkiem dobry zysk, ale też żałuję że nie sprzedałem wcześniej. Ale z niektórymi faktami trzeba się pogodzić i nie podchodzić do tego emocjonalnie.

Być może za chwilę zawróci (no bo nie będzie spadać wiecznie) i wejdzie w jakąs konsolę, ale do ilu dobije? 20 zł? Pod co miałoby bardziej urosnąć? Może równie dobrze spaść do 13-15 zł i dopiero wtedy troszkę odbić.

To nie jest porada, każdy robi jak chce!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OTLOG -2,14% 12,80 2025-11-28 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.