Ten wątek to trochę bicie piany. Ciężko pisać o fundamentach, bo ich jeszcze nie ma. Firma dopiero raczkuje...na giełdzie, więc jest to z pewnością inwestycja na dłuższy czas.
Najważniejsze dla mnie to, info chociażby z IPO, gdzie jasno jest napisane na co spółka potrzebuje środki: rozbudowa przestrzeni magazynowej, towar, przejęcia. Dla porównania Allego w IPO napisało, że środki z emisji przeznaczy naaaaaa.....spłatę zadłużenia X)
Plan który mają realizują, z obietnic wzrostów się wywiązują, sklep wygląda coraz lepiej a rynek jest niesamowicie dynamiczny i chłonny. Niestety na efekty trzeba będzie trochę poczekać, więc czekam.
Mam trochę papiera tej spółki i przyznam, że na początku byłem zachłyśnięty tempem wzrostu a teraz jestem zasmucony spadkiem. Ale Prezes powiedział coś pięknego w wywiadzie na YT. Cyt. że notowania powinny być widoczne raz w roku, wtedy nie byłoby miejsca na grę akcjami. Jego spokój i opanowanie dały mi do myślenia. Wie w którym kierunku idzie i po co była emisja. A nie prezes Żyznowski z niejakiego MRC który obiecuje gruszki na wierzbie na webinarach :)
Trzymam kciuki za Dadelo i moje pieniądze. MAX niech trochę ochłonie w wychwalaniu spółki a jego krytycy też niech nie strzępią niepotrzebnie języka.
Pozdro