Czy może sugerujesz, że GDDKiA jest skorumpowane ???
Człowieku
Całe PO po same uszy a nawet czubek głowy
Siedzą w gównie wszyscy
Zobacz co robiła Pitera
Ta miast wykrywać i walczyć z korupcją zajmowała się jej tuszowaniem
Pamiętam jej wypowiedzi na temat afery hazardowej
Miast być choć pod publikę cokolwiek w swych wypowiedziach podejrzliwą (z racji swego urzędu) to broniła ich wszystkich najeżdżając na PiS podobnie było w innych sprawach
TVN pomagało i pomaga do teraz jej i wszystkim którzy byli i są wtedy i teraz przeciw zarzutom PiSu a teraz innych partii, stowarzyszeń i związków
W samej korupcji największą rolę jej tuszowania ta właśnie TV jest narzędziem
Dlatego uważam, że powinna być zdelegalizowana za działalność przestępczą
a GDDKiA ?
Porozmawiajmy
Ale wnioski nasuwają się same więc co tu marnować czas na pisanie
Zasadnym powodem dyskusji na ten temat jest tylko to by ciemniakom rozjaśnić w łepetynach ale na nic to wszystko jak po przeczytaniu naszych wniosków i tak włączy TVN i odpisze:
A w TVN mówią, że kłamiecie, naganiacie, jesteście PiSowcami, mścicie się za..., itp. itd
Zobacz jeszcze wcześniej
Po wygranych wyborach PiSu
PO miało wspólnie wejść do rządu ale....
Niestety nie mogli dogadać się właśnie między innymi odnośnie formy walki z korupcją
choć w większość ustaw sami byli za (może pod publikę).
Ja uważam, że chodziło o coś innego a mianowicie o rozliczenie postkomuny, oraz odsunięcie ich ze stanowisk decyzyjnych
Nie mogło się to powieść PiSowi ponieważ uderzałoby to w okrągły stół
Wszyscy przeciwnicy PiSu wtedy tylko o tym mówili powtarzając, iż umów należy dotrzymywać
Ha
Umów tak
Ale czy przymykać przez to oczy na korupcję, przestępstwa itp też?
PO tak właśnie robi
Dotrzymuje umowy okrągłego stołu, przymyka oczy na wszystko co wyprawia uwłaszczona nomenklatura. Mało tego. Pomaga im w różnego rodzaju "przedsięwzięciach", kryje a jak trzeba to robi pod nich ustawy. Gdy jeszcze przed ostatnimi wyborami zobaczyłem kto już w tym PO jest a potem Ci którzy tam nie weszli z różnych powodów ich popierali (Kwaśniewski wyraźnie popierał PO w mediach miast swego lidera SLD) Już wiedziałem, że będzie jeszcze gorzej niż za komuny
Patrzcie np Petrol
Oskarżenie prokuratury Kreyzego za działanie na szkodę sp. Co się dzieje w wyniku tego oskarżenia?
Wykreśla się art. i wpisuje się nowy (Od tej pory nie jest to ścigane z urzędu a tylko na wniosek...) Jaka osoba prywatna teraz poda go do sądu? Tylko taka co nie musi spać przez 24H na dobę, nie ma rodziny, wyciąga broń i strzela szybciej oraz celniej od wszystkich bohaterów westernów.
Kto staje w jego (Kreyzego) obronie? Ano uwłaszczona nomenklatura
Dosłownie wszyscy są tu na GPW w spółkach. Nie wiem czy we wszystkich ale napotykam się na nich wszędzie na różnego rodzaju stanowiskach wszędzie tam gdzie sp. drukują na potęgę akcje pod różnego rodzaju pretekstem, obietnicami przedsięwzięć (nieudanych) itp.
CDN.