Co ci napisze nie chce ci wspólczuć bo wiem co czujesz ja nigdy nie miałem a tyle duzych pieniedzy zeby wybierac miedzy domem a mieszkniem jedynie co mglem wybrac to wakacje za 20 tys badz forex . Cieżko jest zarobic a juz nie pisze jak masz 10 kola.. na konice . jak jest w konsoli to ok ale jak przychodzi jakas zmiania to kino dokladanie itd...HEh to ja tez padlem w swieta jak spekulanci weszli 2 tyg wczesniej zarobilem sporo bo ponad 50 k... na usd/jpy zaglram naspadek 4 loty i mi sie udalo a w wigilie zagralem 5 lotow na spadek na gbp pln i mnie troche poszyscili a jak franek byl to w oogle kino ciebie jeszcze chyba w tutaj tutaj nie bylo na poczatku stracilem a potem zarobilem okolo 60 kola w 3 min i broker mi to zabral ;/ powiedzial ze kursy nierynkowe (długa historia ) czekam na pierwsza sprawe ale ciezko mi jest sie odbudować po tym co mi zrobili . POWiem TAK Tutaj Naprawde trzeba być dobrym kiedys z baxem pisałem to mi mówil że jak bedziesz zaraibia 30-20 tys miesiecznie USD to jakas tam normalka... heh Szok powiem ci JA osobobiscie nie jestem w stanie takich statystyk utrzymac w ciagłosci raz mi sie tam udalo 50 ale potem to łzy i jak zarabiało sie po pare zl to było ok 2 tys miesiecznie a on mi pisal o tylu dolcach i powiem ci szczerze bo juz troche tutaj siedzie On moze zarabia tyle ale ja Dalej nie wiem jak mozna tak i w sumie nie wierze w Takie zarobki :) i zaczynam watpić w zarobki na forexie ... Duzo tutaj glowa robia ja juz chyba mam zryta głowe i siedze tutaj dlatego bo mam taka prace i cos tam sie udzielam ... ale z wlasnego dosiwdczenia powiem ci jak u mnie było gdy mialem straty i wyszedlem z nich... np masz gbp/pln teraz 5.94 mialem dajmy 5 lotow to mysle tak ok mam strate dajmy 150 tys spadnie 7-10 groszy kupie na krotko 3 loty zawsze to tam odda te dajmy 20 kola a 2 loty jeszcze mam w oborocie wiec jak woric do mojego to odzyskam ale ktoche mniej i tak myslalem spadalo cos gralem przeciwstawne mocne patrze zarobek dajmy 7 tys zamykalem i czekalem az znowy spadnie strasznie kombinowalem ale nie raz wyszedlem z opresji ale nie polecam bo nerwow troche leci