Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Francja

wg mnie w poniedzialek przebijemy 28 zl a czy bedzie korekta hmmmm pewnie tak tylko na jakim poziomie osobiscie chciacialbym zeby dobilo do 33 34 zl czyli ponad 8 euro i nie spadlo ponizej 30

co do przyszlosci jesli 3 kwartal bedzie dobry i zlota zostanie aktywowana kto wie moze bedzie 80 zl mozna to stwierdzic patrzac na wykres 2 letni a w momencie gdy orco bylo po 51 zl tam wydaje mi sie jest namiastka kanalu wzorstowego (z ktorego wyszlismy na ok 2 lat i ma zasieg nawet powyzej 80 zl... chyba ze trend wzorstowy wlasnie sie tworzy ... osobiscie orco kupowalem roznie zdarzylo sie nawet za 50 zl ale gerenalnie siedze i bawie sie na wachaniach juz od ponad 2 lat...

na korekte jestem przygotowany i czujny .. najtrudniejsze pytanie w ktorym miejscu rozpoczyna sie wlasciwa korekta

wiadomo ze koreka bedzie wymuszona przez francje i o tylu jest to prostsze ze nasi ida zaraz za nia.... wiec nalezy to wykorzystywac

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORCOGROUP 0,97% 4,16 2025-10-02 16:17:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.