powiedzialem co myslalem o pewnego rodzaju zagrywkach, a ze to komus sie nie spodobalo to sam sobie winien. Mosce tez swojego czasu powiedzialem co o nim mysle i nie wzbudzilo to jego entuzjazmu. Wybralem sobie takiego a nie innego nicka aby ci co czytaja moje wypociny mieli dystans do moich słów, gdyz nie zamierzam nigogo ani oszukiwac czy narazac na straty. Jezeli zas ktos ma inne zdanie o tych akcjach co tydzien to istnieje od bardzo dawna we wszystkich jezykach swiata okreslanie na osoby ktore przeliczaja swoja godnosc na pieniadze.
A tak a propos to Daro ma flaszkę od paru moich kolegow za uwalenie kursu gdyz kupili oni nasza perelke na swoje konta IKE duzo taniej niz byli sobie w stanie wyobrazic ;) Emocje są zlym doradcą. Etatowy obciagacz Daro, domyslacie sie kto acz, od poczatku wzbudzil moje obawy gdyz na sile probowal sie ze mna spoufalac. Bylem z nim szczery, ale skoro sciezka uczciwosci nie jest tą którą on sobie w życiu wybral, to pozostalo mi zakonczyc te znajomość.
A na spolce szykuje sie pare ciekawych inf ktorych sie nie spodziewacie, ale nie wolno mi nic mowic :D