Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: fibo fago...

jednym z kogo? bo nie zrozumiałem?...
i wierz mi... szanuje inwestorów, bo wiem jak ciężki to kawałek chleba

jedyne co mnie tu bawi to głebia lub brak głebi w postach tu czasem publikowanych (jeśli jakiegos żuczka, uraziłem z góry przepraszam,nie to było moja intencją :-) )

co do innych spółek... nie wiem... sam napisałeś, że nie mam nic do powiedzenia o innych spółkach (choć czasem staram się nieśmiało zasygnalizować istnienie tej czy innej pozycji)...

tu od razu uprzedzam pytanie Inka... dlaczego BEF dziś w góre, a OPT w dół... nie wiem dlaczego OPT w dół... nie śledzę notowań OPT-a, ani komunikatów emitenta... kiedyś w innych czasach tak... :-) a nawet jak wiem to nie powiem:-)

wracając do kwestii: obserwuję kursy około 31 spółek, w 9 z nich inwestuję... obserwacje prowadzę od 6 miesięcy do 3 lat... tyle też trwa mniej więcej u mnie utrzymanie pozycji,

nie gram na krótkie bo uważam, że do tego trzeba większych szpeniów, kiedyś grałem z mnioejszym lub większym powodzeniem, ale po dokonaniu rachunku sumienia doszedłem do wniosku, że dla mnie tak jest lepiej

nie podam ci składu mojego potrfela, ani nie zainwestuję za ciebie... każdy sam sobie tu panem i każdy musi pracować główką samemu, a jak nie to ręcami :-)

pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBSFINANSE 0,00% 0,90 2026-02-13 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.