Ty mnie nie poprawiasz merytorycznie, tylko odzywasz się nie pytany. :) Nikt tutaj nikogo nie pytał o ocenę szansy otrzymania dofinansowania. :) Pytanie brzmiało: czy terminy składania wniosków FERC pozostały na swoim ostatnim miejscu, czy znowu się zmieniły. Dlatego możesz sobie pisać, że Twoim zdaniem nie dostaną ani KPO, ani FERC. I co mnie to obchodzi? :D I ja i Ty tego się dowiemy. Fajnie, że masz swoje zdanie.
Jeżeli nie mogłeś domyślić się z kontekstu początkowych wypowiedzi, że pytam o to, czy program ruszył, więc nie mogłem nie wiedząc, czy ruszył, wiedzieć, że TELGAM już w nim bierze udział, to tak, wystarczy iQ na poziomie 60, żeby się tego domyslić, co Ci się nie udało.
Następnie, przyznałem Ci rację, to ja źle przeczytałem, bo rozmawialiśmy o FERC, a Ty nagle wskoczyłeś na temat KPO i przeoczyłem to. Natomiast o KPO pisałem w kontekście politycznym. Nie wiem skąd pochodzą środki w KPO, skoro już wystartowały, ponieważ publicznie podawane informacje na temat tych funduszy są takie, że są one zamrożone na poziomie UE.
Powtarzam: nikt Cię nie pytał o Twoją ocenę szans TELGAMa. I tak, moim argumentem jest oficjalna informacja spółki w tym temacie. Można dzięki tej informacji dowiedzieć się, że spółka spróbuje uzyskać dofinansowanie. Dlatego czekam na informacje w tym temacie. Dlatego napisałem ten post, bo chciałem dowiedzieć się kiedy mogę liczyć na jakiego typu info. :) Natomiast Twoja ocena, powtórzę po raz któryś, jest mi do niczego nie potrzebna. Byłem tu przed dofinansowaniem o FERC i pewnie będę po tym jak sprawa się rozwiąże. :) Na razie nie myślę wychodzić, a może nawet dokupię dzisiaj jakiś pakiet, zobaczymy.