Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,36 zł , zmiana od tamtej pory: -22,31%

Re: Farma w Mysłowicach - wielka szansa !!!

Jak pisałem wcześniej zmiany strategii wbrew pozorom są dobrym ruchem.
Wiem z doświadczenia że czasem albo oprze się plan na błędnych założeniach, bądź niepełnej analizie. Czasem warunki rynkowe tak dynamicznie się zmieniają, że bezsensem jest trzymanie się strategii, która nie działa operacyjnie bądź straciła rację bytu z powodu zmian w otoczeniu.
Rzadko też dowozi się projekty w terminach.
Dlatego zwracałem uwagę niejednokrotnie że podawanie w strategii konkretnych, mierzalnych terminów jest bardzo ryzykowne.

Weźmy takie XTB, tam też otwarcie oddziału w RPA już jest trzeci raz przekładane a wdrożenie nowych produktów ma już prawie roczne opóźnienie.
Taki jest biznes.
Jedyne co jest stałe i pewne to zmiany.

Dlatego bardziej istotne od celów terminowych jest to czy widać w spółce progres.
I tu na przestrzeni roku/półtora mamy w MTE niezaprzeczalny progres zarówno w rozwoju produktów jak i sieci dystrybucji

Na XTB też jest mega progres i świadomi akcjonariusze wybaczają Zarządowi obsuwy czasowe z nowymi produktami i rynkami.

Mnie prezesunio przekonał skutecznością na przestrzeni ostatniego roku. Teraz czekam cierpliwie na wyniki i trzymam kciuki za dalszy rozwój spółki

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MTENERGIA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.