Trollu jeszcze kilka razy pisałem że raport dla mnie nie ma żadnego znaczenia raport jest znany od dawna przychody będą 0 zł i strata pewnie pod 400 000 zł Już nie musisz straszyć tym raportem bo już ci się kończą argumenty więc trollu ci jeszcze raz powiem że to nie idzie gra od raport tylko idzie gra już pod zakończenie budowy jej rozliczenie to zwiększy wartość księgową spółki inwendion do 90 milionów złotych lekko licząc a tym samym z większą się również kapitały własne są w SBE bo konsoliduja ich wycena i to dlatego to SBE kupuje akcje invention a nie na odwrót bo wie że wartość inventiona będzie skokowo rosła i tylko pytanie czy to będzie za tydzień za miesiąc a może za trzy miesiące a ja mogę poczekać i pół roku bo wiem że ci co teraz kupują akcje inventiona po 20 groszy sprzedając tą Je pięć razy drożej chyba że poczekają i sprzedadzą 10 razy drożej.
A ty trollu możesz sobie kwiczeć ile chcesz Co pokazały ostatnie wzrosty 90% na Inwentionie ten twój bełkot i jęki przez cały weekend majowy nie miały żadnego znaczenia ćwiczysz tylko tam gdzie ci pozwalają a ja rozegrałem to wręcz wzorowo i spokojnie teraz sobie chwileczkę poczekam lokata mi się jednak kończy pod koniec maja i zdecyduje co dalej. Moze dokupie 3 k Orlenu pod dywidendę a moze za czesc kupię INM tyle ile będę chciał to zobaczysz kolejny mocny wzrost chyba że rynek sam pociągnie na to już niestety ani ty ani ja nie mam wpływu a jak spadnie to odkupię jeszcze więcej w tym samym zarobię jeszcze więcej.