Forum Ubezpieczenia i emerytury

Re: EVENTUS

Witaj Dorvin
nie jestem klientem eventusa jednak moja znajoma próbuje sił jako przedstawiciel HMI chcąc pomóc dziewczynie występowałem w roli upierdliwego klienta i zadawałem dociekliwe pytania na które próbowała uzyskiwać i z rególy uzyskiwała odpowiedzi od swojej prowadzącej zresztą przez te pytania coraz chłodniej na nią patrziono. a opowieści ile się tam zarabia?? może faktycznie ktoś zarabia ale ilu jest takich i na jakim oziomie zarobki? znajoma przez 4 miesiące podpisała 1 umowę a umawiała ze 100 spotkań część w ostatniej chwili rezygnowala ze spotkania inni wysłuchali i rezygnowali więc przez te wmiesiące więcej zainwestowała niż zarobiła i co slyszy? że to jej wina (bo tak powinna prowadzić rozmowy by klient nie mial szans na zadawanie niewygodnych pytań) a nie produktu który jest rewelacyjny ;) dziwne tylko że nawet bliska jej dziewczyna która wprowadziła do eventusa tak ładnie mówi o zarobkach ale gdy miała pokazać na piśmie ile zarabia to hmm cisza.
jeśli możesz to spróbuj pojedziesz na szkolenie prawdopodobnie do łysomic hotel rubens popracujesz i wtedy albo się ze mną zgodzisz albo nie
pozdrawiam