Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  29,40 zł , zmiana od tamtej pory: 87,76%

Re: ENTER rusza ze sprzedaża indywidualna!

Od kilku dekad trwa wycinka klasy średniej. Zwykły pracownik także już nie utrzyma sam rodzinytak jak kiedyś. Teraz musi zaianiać na 2 etaty żeby to zrobić. Sęk w tym, że i tych etatów będzie brakować.
Być może do niektórych to nie dociera, więc dotrze do nich jako ostatnich, ale za to ze zdwojoną siłą, że idzie duży kryzys, podczas którego ludzie nie będą mieli co do gara włożyć.
Kwestie zatem tego czy lecę na wakacje czy jadę na wakacje staną się trzeciorzędne.
Oczywiście można mnie nazwać szurem, wisi mi to.
Żałuję że tak to wygląda, bo nie podoba mi się ten scenariusz, jednak to z tego powodu nie wchodzę w longtermy obecnie i staram się dywersyfikować oraz przekuwać to co mam w coś realnego.
Każdy ma swój rozum - nie obrażam tu nikogo i do niczego nie zmuszam, nie rozumiem jednak hurra optymizmu u niektorych.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENTER -1,43% 55,20 2025-10-24 17:03:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.