całkiem możliwe, że 20 dyszki będą i to niedługo. pierwszy opór na 9 zeta, a drugi właśnie to 20 dyszki. spółka znana ze wzrostów po 20-30% dziennie i po kilka dni z kolei. musi tylko wystartowac.
popatrzy na at. opór na 4,12zł, czyli bliziutko. znajduje się tam krocząca 30 i 45 dniowa a także przede wszystkim linia trendu spadkowego z ostatniego półrocza. pokonanie tego oporu to duże wzrosty - mała płynnośc, wiec wzrost z 4 zeta na 5 możliwy w ciągu jednej sesji, wtedy gracze zauważą łatwy zysk i srednioterminowy sygnał kupna i dołączą kolejni. i znowu duże up. wiem, co piszę, bo od kilku lat jak trendy pozwalają, to w niej siedzę. opór na 4,12zł pokonany zostanie moim zdaniem jeszcze w tym tygodniu. przemawiają za tym następujące argumenty;
od 7 lipca były może trzy dni, kiedy można było ją kupić poniżej 4 zł, i nikt poniżej tej ceny nie chce sprzedawac,dołek z tego dnia jest wsparciem, krocząca 5 i 15 dniowa zakręciły w końcu do góry i będą teraz pchac kurs w górę, macd i inne wskażniki -sygnał kupna. Możliwośc kilku bardzo dobrych info w najbliższych czasie. A z mojej praktyki mogę powiedziec, że poniżej 4 zł akcji nie idzie po prostu kupic, jak ktos sprzedaje poniżej tej ceny, to jest to np 100szt. dziennie. chciałem kupic 5000szt poniżej tych 4zetów i tydzien próbowałem. zebrałem 600 akcji- brak podaży, no i jak we wrzesniu i pazdzierniku indeksy leciały, to spółka dobrze się trzymała. co prawda kurs poleciał na 3,5 zł na dwa dni, a potem + 13, + 15% ispowrotem 5zł