Tak teraz patrzę na cytat mojej wypowiedzi i chyba napisałem zbyto ostro, proszę o wybaczenie. Dalej natomiast podtrzymuje to, że analiza AT przy takim obrocie niewiele znaczy, bo każdy może z kursem robić co chce. Co tak na prawdę jest smutne jak na spółkę gamedev i to z WIGu, ale co zrobisz, takie mamy warunki.
Co do Bloobera tyle dobrego, że wyszedłem ze wszystkim po 85zł jakieś 2 tygodnie temu. Nie podobały mi się już te wzrosty i ich dynamika. W piątek dla funu zrobiłem szybki daytrading małym pakietem i też wpadło te kilka %. Jutro może jeszcze raz małym pakietem coś zagram, ale potem nie ruszam już tego waloru dłuższy czas.
Mieliśmy ghost-man nosa co do tej spółki. Jak widzisz teraz kurs Bloobera? Mnie nie zdziwi odbicie od okolic 48-50zł, potem może nawet wyciągniecie kursu na te 78zł (jakimś cudem). I to będzie decydujący moment, jak przebije mocno 78zł to wtedy kto wie czy nie zobaczymy nowych rocznych szczytów, a jak odbije to nie zdziwi mnie powrót na 40zł, a nawet dociągnięcie do tych 32zł.