Forum Banki +Dodaj wątek

Re: EFECT = PHINANCE S.A

Ludzie jak was tu czytam to mi się coś robi. Czy wy wiecie jak wygląda rynek finansów w Polsce i na świecie.
Pracuje w baku na stanowisku doradcy klienta, mój bank współpracuje z firmą Phinance, w kwestiach kredytów hipotecznych.
Bardzo dużo kredytów zostało wypłaconych tylko dzięki specjalistom z firmy Phinance.
Nie wiem jak wyglądają spotkania ale wiem że klienci bardzo dużo wiedzą zanim trafią do mnie na podpisanie dokumentów.
Zwracają uwagę na koszty i dostają tanie kredyty. Więc nie mogę zrozumieć dlaczego wypowiadają się tu osoby, które myślały że cuda można zrobić i dostaną kredyt, gdy nie mają zdolności i nie potrafią zgromadzić wszystkich dokumentów. Później wielkie oburzenie że nie dostali i pretensja do doradcy.
Czasami współczuje kolegom po fachu z Phinance, że muszą się odbijać od takich buców.
Zanim zaczniecie pisać jak skrzywdzone 3 latki poczytajcie sobie raport też umieszczony na tym portalu https://www.bankier.pl/static/att/90000/2492942_RaportRynekDoradztwaFinansowegowPolsce2012BANKIERPL.pdf

Pozdrawiam