Axaa, Powiem tak Przewidując uskok w Echu co się de facto ziściło, trafiłem tak jak słusznie powiedziałeś na małą mieliznę w innej akcji ale bez takiego uskoku więc jeszcze czekam, I choć rzeczywiście łatwo jest gdybać, jeśli się akcji nie ma, to ci powiem, że gdyby moje środki były wolne to bym je zaangażował w Echu przy cenie 3.05-3.10 na pewno/ z tym, że nie wiem, czy na tak długo jak kiedyś a raczej krócej- na szybszy zysk/, co do prezesów jestem przekonany, że uśredniają w dół ponieważ kupili za 4,60- jak słusznie powiedziałeś jest Bessa i zdaje się nic dobrego się nie kroi ale cholera wie w końcu. Jestem tu jeszcze z 3 powodów: po pierwsze tu opublikowałem, jak wiesz hipotezę kurs granicznego i już mniejsza z tym jak ona się ma do rzeczywistości -uważam, że ma 2/ Patrząc z perspektywy, akcja echa dużo nam dała w dywidendach bo wziąłem wszystkie poza ostatnią , stąd sentyment 3/ w zasadzie poza wyjątkami, poziom rozmowy był dość wysoki , niezłe porozumienie i kultura pomiędzy ludźmi na tym forum.pozdro