Nie rozumiem twoich intencji. Ale ( zakładam że są szczere ...) I uważaj nie napiszę że to co piszesz, cytując ciebie to.: "zwykłe czarnowidztwo i trollowanie". Nie. Szanuję co piszesz bo zakładam że zależy ci na rozwoju spółki a nie na jej upadku.
Uważam że jest dużo rzeczy do poprawy ale one się dzieją. Nie są publikowane bo nie muszą i BARDZO DOBRZE ( Oprócz ostatnich zmian w RN ) Bo to są zmiany, o których jakoś mało się pisze a są kluczowe dla spółki a ....Cron przy udziale funduszy robi swoje.
Nie będę się rozpisywał co zrobił i jak wygląda dzisiejszy kurs również giełdowego Simple bo nie chcę być posądzony o naciąganie / naganianie itp. ale warto na to spojrzeć.
"Na dniach" powinien (nie wiem czy tak będzie ale załóżmy że tak ) zakładam przyjdzie nowy prezes który zna rynek, zna public, jest profesjonalistą w restrukturyzacji i (być może) jest z szeroko pojętego rynku IT.
Oczywiście spadek kursu jest martwiący ( jak każdy spadek !!! ) ale na litość boską przy jakim wolumenie ... Jakaż to straszna informacja się ukazała :) Zerknijcie na info spółki dot tego samego podwykonawcy sprzed kilku miesięcy ( sytuacja odwrotna bo to spółka żądała kasy i co ... Od takie negocjacje z uwzględnieniem że SGN jest na GPW i musi wszystko co wpłynie publikować.
Nic poza wyleszczeniem i skupowaniem, które każdy zapewne zobaczy przy najbliższym WZ / NWZ. Nie wspominam już o fakcie że poniżej pewnego kursu to już "komputery" zadziałały z automatu zaniżając kurs....
Faktem jest że spółka chcąc i tu uwaga, wzmocnić swoją pozycję na rynku musi "drapieżniej' wejść" co wymaga zapewne "dosypania:" kasy przez "właścicieli". Ale myślę że właśnie po to Cron ale i NN dokupowali akcje po taniości aby to poprawić.
Dzisiaj około 20.00 ukazał się komunikat dot. przedłużenia linik kredytowej przez DB i uwaga na lepszych warunkach niż dotychczas !!
Za1- 2-3-4 tygodnie jak się pokażą info. ( zakładam że tak będzie) o kontraktach, przedłużonych kolejnych liniach kredyt., kontraktach, nowym prezesie ( to najszybciej ) itp. to i forum się zmieni.... a dlaczego ? Bo kurs również się zmieni itp. itd.
Pzdr