Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  144,80 zł , zmiana od tamtej pory: -71,16%

Re: dziś publikacja

o widzę , że kólko leszczy nie mających niż do powiedzenia uznac należy za otwarte ,. Nietsety powążny kapitał tu tego na wasze wymarzone nowe szczyty raczej nie dzwignie mowięłm że od 100 do 145 można to łykać 100 nie doszło , ale 145 już tak , a niestey nowe reko wam nie pomoże , No i czujny anad tabaka zostaje wam ksero, bo ja zawsze mam dostęp bezpośredni , a ksero to był,wątek dla łykaczy pelikanów takich jak wy he he i ładnie ja widać łyknąłeś . Cena niestety zdecydowanie niższa jak dziś na wivat no i reko neutralnie czyli tak jak mówiełęm papier wart tyle co obecnie chyba że mniej skoro wszytkie fajwerki dawno ju ż w cenie , a nowych ni ma i ni będzie bo to żade AL ,dzieci z wodogłowiem , radzę wbić to sobie do pustej pały

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TEXT -0,57% 41,76 2026-06-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.