Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,20 zł , zmiana od tamtej pory: -21,36%

Re: dziś C/Z=1,91, a C/WK= 0,169

Dnia 2021-05-24 o godz. 11:59 ~Nowy napisał(a):
> Dnia 2021-05-06 o godz. 20:22 comtrader_optymista napisał(a):
> > Dnia 2021-05-06 o godz. 17:58 ~Kr napisał(a):
> > > Dnia 2021-05-05 o godz. 22:35 comtrader_optymista napisał(a):
> > > > TUP... przyznaj się - Ty już dość dawno temu sprzedałeś i nie masz akcji Alty...
> > > > Nie ma opcji, by akcjonariusz tyle czasu i uwagi poświęcał kibicowaniu... spadkowi kursu akcji, które rzekomo ma w portfelu!
> > > >
> > > > Miej odwagę cywilną i powiedz to - tak jak otwarcie zrobił to kolega KR.
> > > > Żaden to grzech ani ujma.
> > > > comtrader
> > >
> > > Dnia 2021-05-06 o godz. 16:23 ~stanisław napisał(a):
> > > > Dnia 2021-05-06 o godz. 16:11 ~TUP napisał(a):
> > >
> > > > No nie gadaj .. ? Płaczesz, narzekasz , a z drugiej strony kupujesz i uśredniasz ? :))) i to na samym dołku . Ciekawe od kogo ja kupowałem :)) A tak już na poważnie TUP, zmień swoje nastawienie, to jest giełda. Zmienia nam się cykl i wykorzystaj to. To dopiero początek :)
> > >
> > > Com tak ja sprzedawałem z mała stratą bo uśredniłem w dół jak fund sprzedawał po złotówce potem poszło trochę w górę to sprzedałem. Trudno stracić tez czasem trzeba nie ma się co wstydzić.
> > > Staszku na samym dołku po złotówce wszyscy mogli uśredniać fundusz tyle tego wpompował w rynek ze starczyło dla każdego !!
> > > Staszku jak wcześnie zaczynałeś kupować to może kupiłeś od Tomiego ?? hahaha
> > >
> > > Chłopaki miejcie litość TUP to normalny gość, nie nagania na zakup akcji mówi realnie co się w spółce dzieje zresztą każdy sobie sam może to zaobserwować-poczytać wcześniejsze wpisy na forum jak Moritz szumnie ogłosił wykup akcji po 1,50 hahah.
> > > A to że nie sprzedał akcji tak jak np: ja ? Szacunek ma gość cierpliwość i pieniądze by cześć kasy pozostawić odłogiem i zarabiać na pozostałych inwestycjach nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić.
> > > Nieraz tu strofował bandę Tomiego który sporo ludzi naciągnął tu na kasę a potem im sprzedał i powiedział sorry.
> > >
> > > Z poważaniem były akcjonariusz :))
> >
> > Nie no Kr... ja nigdy nie podważałem faktu, że TUP to porządny gość.
> > Przeszedł swoje, ale być może teraz z nami doświadczy tłustych miesięcy / lat.
> >
> > Natomiast Ty dobrze się przesiadłeś Kr.
> > Zrobiłeś to bezpiecznie i choć dziś może trochę żałujesz, to w/g mnie aktywo na które się przesiadłeś da Ci jeszcze wiele powodów do zadowolenia. A jutro... powinno uciec trochę goniącej je Alcie. :-)
> >
> > comtrader
>
> Chyba nie pierwsza spółka, którą razem macie...?

Owszem... nie pierwsza.

comtrader

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTA 2,37% 1,73 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.