Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,15 zł , zmiana od tamtej pory: -26,98%

Re: dziś C/Z=1,91, a C/WK= 0,169

Nie jestem Moritz, nie mam też interesu w tym, żeby kurs był nisko. Już kiedyś o tym pisałem, że piszę to co myślę na temat rządzenia przez Pana Moritza, bo nie chcę żeby mu się udało coś takiego, że ludzie zapomną i pozwolą np jeszcze raz się dać zrobić. To nie znaczy nie kupować, bo jest bardzo tanio ale miejcie to na uwadze. Ci co czytają takie fora są najbardziej narażeni bo bez obrazy to właśnie my jesteśmy największymi dawcami kapitału dla tych co mają prawdziwą kasę i wiedzą więcej. Ale skończmy już te dywagacje na temat mój, czy pana Moritza. Ktoś postanowił jednak kupić batonik więc może coś jest na rzeczy i jednak odpali? Zobaczymy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTA 2,95% 1,57 2025-12-02 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.