Kaktus, mam nadzieję, że traktujesz moje wypowiedzi jako jedno ze stanowisk - Ty wypracuj swoje własne zdanie, na własną odpowiedzialność:)
Ponad 2 tygodnie temu, gdy germany wskazał mi tą spółkę, uznałem ją tylko za przegrzaną, natomiast w tamtym tygodniu, jak już troszku lepiej zapoznałem się z tematem, przestała mi się podobać ogólna sytuacja na IDM: chodzi mi o to, że całe zachowanie Zarządu uznałem jako mające na celu tylko podbicie chwilowo mocno ceny... itd. Nie oznacza to, że IDM nie osiągnie w jakimś momencie dużo wyższych wycen, ale wtedy wyczułem jakiś delikatny smrodek na spółce...
Przedwczoraj wyrysowała się wymowna długa, czarna świeca z luką, na dodatek na bardzo dużym obrocie.Po wczorajszym dniu AT wygląda tak, jakby to miało się w końcu rypnąć nawet w okolice 1,5-1,6 zł... Nie musi to stać się za jednym razem, odbicia chwilowe na IDM wykorzystałbym na pozbycie się na razie papiera - i moja skromna rada - nie spiesz się na razie z ponownym wejściem w IDM, niech się wyklaruje sytuacja.