Dnia 2016-04-15 o godz. 09:02 ~as napisał(a):
> katol popieram co napisałeś, ale uważam że na walne warto jechać aby z "nowymi' ludzmi z ARP pogadać o kontroli płać i kosztów i zmianie układu zbiorowego oraz aby zakończyć w końcu system peerelowski w firmie
ja bardzo niechętnie pętam się po miejscach nie poświęconych, najlepiej mi przebywać w czterech ścianach które poświęcił proboszcz podczas kolędy albo w kościele , tam Szatan nie ma przystępu i jest bezpiecznie, z takiej wizyty w niepoświęconym miejscu jak np. na walnym można niechcący przywlec jakiegoś diabła które lubią się czepiać człowieka pobożnego aby go kusić i omotywać sieciami grzechu i nieprawości, na co mi to potrzebne jest ? niech się odbędzie walne połączone z uroczystym poświęceniem nowej hali jak i całej starej fabryki przez zaproszonego odpowiedniego biskupa który na pewno się na takie wydarzenie stawi i nie odmówi posługi , to wtedy przyjadę i chętnie wezmę udział w mszy w intencji pomyślnego funkcjonowania spółki to już dawno zresztą powinno się odbyć i nie byłoby problemów z przychodami, zyskami, dywidendami, inwestycjami a pewnie i z opcjami, ja w swoim procesie spadkowym tez byłem w beznadziejnej sytuacji a jednak mocą bożą go wygrałem na razie tylko w pierwszej instancji ale może i w apelacji się uda a Rafamet sprawę przegrał ponieważ z banksterami stał Szatan a za Rafametem nikt, gdyby za nim stanął Archanioł Michał to by SZatana pogrążył i wszyscy byśmy się cieszyli.