Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,53 zł , zmiana od tamtej pory: 237,94%

Re: dywidenda [off-topic]

Hehehe, dobre sobie... kpiny jakieś. :-))
To prawda i z tym się zgodzę, że dyskusja z Tobą od samego początku (kiedy się wciąłeś w charakterystyczny dla siebie sposób) była pozbawiona większego sensu i sam sobie się teraz dziwię, że nie zbyłem Twojego wpisu zwykłym milczeniem.
Twoje wyżej przedstawione opinie są dla mnie niewiarygodne i bezwartościowe, ponieważ:
- nie zrozumiałeś mojej metafory dot. ambiwalencji funduszy (jakbyś nigdy nie spotkał się z rekomendacjami "Kupuj! [od nas ;-p]", "Sprzedaj! [ale nam ;-p]", albo "Trzymaj! [bo sami nic z tego nie rozumiemy ;-p]") i postanowiłeś zrobić ze mnie potwora w dziedzinie medycyny (bo uczepiłeś się jednego słowa, jak rzep psiego ogona) (pkt 25);
- nie przedstawiłeś wartościowych argumentów, tylko wychwalasz swoją wiedzę i doświadczenie;
- ludzie, którzy wywyższają się cudzym kosztem, dowodzą raczej swoich braków i kompleksów (np. oficjalnego wykształcenia, wiedzy, umiejętności, doświadczenia lub nawet zdrowia fizycznego/psychicznego itp.), niż rzekomej wiedzy i doświadczenia (pkt 25);
- ignorujesz przeszłe(?) powiązania i znajomości prywatne lub nawet służbowe niektórych członków Zarządu ledwie nakreślone w ich biogramach;
- toczysz tu wielką pianę o tylko "czystą teorię" (jak sam przyznałeś), której przecież nikt nie przeczy (co sam przyznałem), chociaż dla mnie jest wyjątkowo nieprawdopodobna (mrzonki) (pkt 3);
- odpisałeś na mój poprzedni wpis zanim go w ogóle przeczytałeś, częściowo ignorując moją uwagę w nawiasie dot. wpisu niejakiego ~Seb, który notabene przedstawił dużo bardziej wartościową informację (chociaż dla mnie to nadal tylko miła plotka), niż te wszystkie Twoje teoretyczne rozważania i bicie piany o nie (pkt 3);
- zupełnie nie kojarzę, bym wcześniej zarzucał Ci ewentualną niewiedzę polityczną i nie rozumiem skąd te Twoje urojenia (pkt 3);
- na poważnie(?) próbujesz zaimponować swoim doświadczeniem od 2014 r. (aneksja Krymu) lub trochę wcześniej, ale najwyraźniej o prawdziwej bessie tylko słyszałeś od swoich praojców (pkt 19);
- zupełnie bezpodstawnie przyjmujesz błędne założenia ("symboliczną kwotę 1000 zł") tylko po to, by po raz kolejny się wywyższyć (jakobym nie zainwestował nigdy nic, albo w Twoim mniemaniu zapewne mniej, już najpewniej wg Ciebie nie mam nawet 3 lat doświadczeń na GPW), hehehe (pkt 3);
- Wykrzykniki! Jeszcze więcej wykrzykników!!! I WERSALIKI, żebyś sobie dodał(?) punktów wiarygodności! (pkt 1)
link 
Potraktuj ww. moje punkty jako formę konstruktywnej krytyki, to "może zatrybisz" (że Cie zacytuję), hehehe.
Faktycznie lepiej będzie zakończyć ten tu wątek między nami dwoma. Szanuję tę Twoją decyzję w tym względzie i rozumiem lepiej, niż Ci się wydaje, i trzymam Ciebie za słowo.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEVELIA 0,55% 9,19 2026-01-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.