Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,00 zł , zmiana od tamtej pory: 10,46%

Re: DYWIDENDA 2023 R.

Czytałem tamtą dyskusje i w pełni podzielałem tamto stanowisko Pepe ...w końcu trafi się na sędzinę która dostrzeże rację skarżących ...pytanie dlaczego Pan Jan nie był na WZA ,dlaczego nie wysłał prawnika chyba że pojawienie się prawnik Marcin Śledzikowski to było w porozumieniu z GG ...choć nie wiemy czy to On złożył pozew w imieniu swoich mocodawców Nie wiem czy gg współpracowała prawnie z osobą która odważyła się złożyć pozew. pomóc jej prawnikowi bo co dwie głowy prawnicze to nie jedna ,dodatkowo mogli przekazać treść pozwów wcześniejszych które GG ZŁOŻYŁA BO MOŻNA WYKORZYSTAĆ NIEKTÓRE ARGUMENTY CZY FRAGMENTY POZWU JAKO SZABLON ..jeśli tego nie zrobiła to żle o niej świadczy oczywiście może nic nie wiedziała a może pomagali ja niewiem więc ciężko zająć stanowisko w sprawie ..Grupa GG powinna przekazać składki które pojawią się z tytułu 1,5 % za poprzedni rok na wsparcie tego pozwu...nawet jak mają manko za poprzednie pozwy to sobie z nawiązką odbiorą z prowizji za sukces i cały czas pisałem że powinni ustalić maksymalną sumę w milionach tej prowizji i jeśli suma wszystkich prowizji przekroczy tą kwotę to wszystkim proporcjonalnie obniżyć prowizję

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA -2,97% 14,36 2025-09-29 17:04:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.