Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,00 zł , zmiana od tamtej pory: 13,85%

Re: DYWIDENDA 2023 R.

Dnia 2024-07-18 o godz. 14:50 ~Pepe napisał(a):
> Darek ale to ty to miałeś zrobić. Być może trafił się jeden uczciwy akcjonariusz który nie ważne czy rządzi PO czy PiS patrzy równo na wszystkich. A za co miałbym przepraszać? Obraziłem Cie? Wyzwałem? Czy motywowałem? Pokaż posta lub fragment jego o co chodzi!!

insynuowałeś,że nie nie bedzie pozwu dywidendowego,bo niby "swoi" teraz rządzą spółką,a jednak jest,owszem ja uważałem,że "szkoda kasy" ale skoro inni się zdecydowali złożyć to brawo,popieram,mają moje1 gr od akcji, bo walczą w interesie Nas wszystkich,liczę,że inni też się dorzucą,nie wszystko musi robić GG,dobrze,że mamy ambitnych,świadomych wartości Energi akcjonariuszy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA 0,82% 14,80 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.