Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,61 zł , zmiana od tamtej pory: 14,10%

Re: Dyrektor

RE do Voodza/Proszę mi wierzyć.Na Echo zarobiłem takie pieniądze że bez żalu mogę sprzedać akcje po każdej cenie/To po pierwsze
Po drugie/Sugerowanie że się pocieszam iż ktoś kupił 40mln akcji wykładając 184mln pln bo to są OFE lub TFI" które mają napływ pieniędzy dzięki niskim stopom procentowym" JEST PO PROSTU NIEPOWAŻNE sic!
Ceniłem dotąd pana merytoryczne i fachowe wypowiedzi- do wczorajszego wpisu o OFE i TFI które jakoby wg. pana WRZUCAJĄ PIENIĄDZE KLIENTÓW W BŁOTO LUB NISZCZARKĘ PAPIERU SIC
P.Pana /Czasem warto się zastanowić CO SIĘ PISZE nawet na forum
Dalej/Sytuacja w spółce jest niejasna/T nie ulega kwestii ; ale jaka jest w rzeczywistości , to wie tylko kilka osób ze ścisłego kierownictwa
Dalej/Sugerowanie że prezesi kupili akcje za kilka milionów bo" i tak im to spółka zrekompensuje premiami" ???
No prosze pana! Trochę POWAGI!
Fakt zakupu akcji spółki przez ścisłe kierownictwo ZAWSZE był dobrze odbierany przez tzw. akcjonariat szeroki
Dalej/Deprecjonuje pan fakt że EPP zakupiło kilkanaście galerii handlowych za kilka miliardów pln/Zupełnie nie rozumiem pana!
Na koniec słynne posługiwanie się C/WK; no chyba to nie jest najważniejszy wskażnik jeśli zbudowane wartości czyli nieruchomości są zbywane, tak?
A tak na sam koniec/Wydaje mi się że odkąd pan zredukował zaangażowanie w Echo , zmienił sie też pana ton i opinia o Echo/
Ja nie zmieniam zapatrywania na spólkę/Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ECHO -0,75% 5,26 2026-03-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.