Dnia 2018-10-09 o godz. 15:09 ~aaa napisał(a):
> wszystko sie zgadza, rynek wycenia. sztuką jest wiedzieć czy juz wszystko złe wycenił i kiedy wejsć. jakie perspektywy dalej? o tym powinna byc dyskusja, a nie ciągly hejt wykresa, co ten hejt daje? Po wypowiedziach wykresa można wywnioskować, że to juz bankrut i nie opłaca sie kupować. A jezeli nie jest to bankrut, to gdzies musi byc dołek i zwrot. Panie wykres jest to bankrut? Już wszystko o spółce wiesz, to oświeć wszystkich? Jezeli nie jest to bankrut to jakie są fundamenty? ile spółka jest warta? Moim zdaniem nie jest tak żle i spółka jest w stanie wypracować około 30mln zysku, a to daje wartość ok 1,9zł za akcje.
sfrustrowana dziecino - osoby ci sie mylą, pokaż mi choc jeden mój post, gdzie pisałem, iz data jest bankrutem lub ma byc bankrutem... :D
jestes tak zaślepiony i zdołowany, ze każdą krytykę spółki uważasz za hejt...
Tu poniżej też niby jest hejt, pajacyku?
http://www.sii.org.pl/12514/ochrona-praw/biezace-interwencje/sii-zawiadamia-knf-w-sprawie-abc-data-sa.html
dołek i zwrot? owszem, może kiedyś będzie, ale najpierw musi być oczyszczenie wizerunku, dziecino, oraz wreszcie jakieś KONKRETNE zyski.
A to, co jest twoim zdaniem, to jest twoje i tyle twojego. Rynek wycenia to inaczej i masz groszówki.