Dnia 2015-11-09 o godz. 11:08 duch- napisał(a):
> Dzięki kolego i wielki szacunek.
> Ten art winien przekonać również i moich najzagorzalszych przeciwników. Bo to nie duch jest winien tylko ci co obiecują, deklarują i bez słowa PRZEPRASZAM zmieniają strategiczne decyzje! A co to znaczy? Znaczy, że nie mają dla nas szacunku i traktują drobnych inwestorów jako zwykłych dawców kapitału.
> Jak tu inwestować? Jak planować? W oparciu o co? Może o ten długi nos?
> Można przechytrzyć speulę, ale ich już się raczej nie da bo oni wiedzą wszystko i do tego manipulując wyprawiają CUDA.
> Przecież to co jest było dla nich wiadome (scenariusz wręcz klasyka) i ... dlatego z ciekawością czekam wyników.
>
> A co do FORUM :
> Coraz więcej porządnych ludzi ubywa z tego forum bo bardzo często są atakowani przez jakiś pogromców i im podobnych. Nie chce się pisać gdy zamiast merytorycznej dyskusji to w większości wyzwiska i epitety.
> Ze mną jest inaczej. Czym bardziej mnie atakują to mają odwrotny skutek i tym bardziej odpowiadam prawdą. Chyba, że ole.wam i się śmieję bo czasem te ataki są po prostu więcej żałosne.
> Za to często milknę na prośbę kolegów z forum, albo jak nie mam potrzeby pisać. Trzyma mnie tu jeszcze świadomość, że są tu normalni ludzi (których znam od lat) ...
>
> Trzeba pamiętać, że ci atakujący pogromcy itp to mogą być podstawieni przez długie nosy (a tylko udają takich malo roz.gran.ietych). Ich rolą jest zniechęcić i zagłuszyć prawdę
.......................................
I tyle w temacie.