Dzięki kolego i wielki szacunek.
Ten art winien przekonać również i moich najzagorzalszych przeciwników. Bo to nie duch jest winien tylko ci co obiecują, deklarują i bez słowa PRZEPRASZAM zmieniają strategiczne decyzje! A co to znaczy? Znaczy, że nie mają dla nas szacunku i traktują drobnych inwestorów jako zwykłych dawców kapitału.
Jak tu inwestować? Jak planować? W oparciu o co? Może o ten długi nos?
Można przechytrzyć speulę, ale ich już się raczej nie da bo oni wiedzą wszystko i do tego manipulując wyprawiają CUDA.
Przecież to co jest było dla nich wiadome (scenariusz wręcz klasyka) i ... dlatego z ciekawością czekam wyników.
A co do FORUM :
Coraz więcej porządnych ludzi ubywa z tego forum bo bardzo często są atakowani przez jakiś pogromców i im podobnych. Nie chce się pisać gdy zamiast merytorycznej dyskusji to w większości wyzwiska i epitety.
Ze mną jest inaczej. Czym bardziej mnie atakują to mają odwrotny skutek i tym bardziej odpowiadam prawdą. Chyba, że ole.wam i się śmieję bo czasem te ataki są po prostu więcej żałosne.
Za to często milknę na prośbę kolegów z forum, albo jak nie mam potrzeby pisać. Trzyma mnie tu jeszcze świadomość, że są tu normalni ludzi (których znam od lat) ...
Trzeba pamiętać, że ci atakujący pogromcy itp to mogą być podstawieni przez długie nosy (a tylko udają takich malo roz.gran.ietych). Ich rolą jest zniechęcić i zagłuszyć prawdę
Tu na Ursusie w zasadzie wszystko jest napisane i jasne. Nie będę się za bardzo powtarzał... .
Pozdrawiam.
.........................Nie czekać zarabiać na RUCHACH.....II......... Autor:
duch- [89.228.255.*]2015-11-08 15:47