Dokładnie to skrobnąłem... Moim zdaniem jeśli by zaproponowali w prawdziwym wezwaniu 6 PLN to i Allianz jako przywódca funduszy by się zgodził na ten kompromis i każdy inwestor indywidualny wtedy powinien to rozumnie zaakceptować, bo ostateczne wezwanie to ostateczne wezwanie i tylko fundusze z inwestorami indywidualnymi mają razem konkretne 21% akcji zdolne wymuszać cokolwiek na chcącym całą GRENEVIA dla siebie akcjonariuszu większościowym... Dlatego gdy teraz miałoby być 6 PLN zaproponowane to byłaby moim zdaniem dobra kompromisowa oferta a 10 PLN będzie za niską ofertą za GRENEVIA za 2-3 lata gdy będzie w pełni OZE produkowane wszelkie i zbrojeniówka też będzie szła, co wielokrotnie tłumaczyłem i jeśli ktoś teraz pyta czemu miałoby być 6 PLN rozsądnym kompromisem 3 lata wcześniej niż punkt uzasadniający 10 PLN to znaczy że ma uszkodzony umysł i próbuje siać zamęt albo po prostu nie czytał czegokolwiek w przeciągu ostatnich 6 miesięcy z tego, co tu sobie plumkałem... Obie wersje są smutne dla na nie cierpiącego i żałosne w gruncie żeczy, bo świadczą o kolejnym trollu co to nie ma cokolwiek sensownego do skrobania to jęczy byle jęczeć... Pozdrawiam rozbawionych nieporadnością słupków i gupków od jaśniePana co to już bardzo nieliczne jednak, odkąd im przestał za te jęki płacić, gdy przekonał się jak mu tu robotę spaprały i się wszystkie skompromitowały :)