Dziękuje za opdowiedzi.
Co do zatrudnienia zespołu Apex cześć została zwolniona. (Umowy o dzieło w tej branży rozumiem jako zatrudnienie, a zwolnienie rozumiem jako zerwanie współpracy).
Cześć ludzi faktycznie "alokowano" ale z tego "co ptaszki ćwierkają" nie wszystkich, a dokładnie mniejszość. Trudno mi ocenić na ile ta elastyczność ma wpływ na wizerunek społki na rynku pracy.
W mojej ocenie firma jest warta tyle co specjaliści a z mojego rozpoznania wynika że PLI ma opinię złą lub średnią. I to wewnątrz jak na zewnątrz.
Nadal podtrzymuję że rynek reklamy i eventów jest w tarapatach. Reklama już niebawem a rynek spotkań nie potrzebuje telewizji tylko zakończenia pandemii. Tutaj niema "substytów".
Co do prezesa Włodarskiego, trudno mi ocenić jego działalność. Nie interesuje się spółka tak długo aby ocenić jego poczynania.
Ale sprawdziłem że zwolniony z funkcji prezesa został w 2018 roku czyli za jego prezesury projekty Ubisoftu, TVP, Polsat i Netflix pojawiły się w spółce. Czy to jego zasługa? Pewnie nie ale tamte projekty finalizowane były w ksiegach były w 2019 roku. Można by porównać to do ostatnich sukcesów spółki pod Żbikowskim.I zobaczyć w tym roku jak projekty po 2018 odkładają się w zyskach. Niebawem będzie raport i mam nadzieje zobaczyć dochody wynikające z zaangażowania nowego prezesa.
Fanpi. Pokażę Ci mój portfel zaraz po upublicznieniu twojego ;) Ok?