Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,80 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Dotrzec do akcjonariuszy NFI MIDAS SA

Witam serdecznie przerabiałem ten tema podobnie chciałem zrobić jednak zrezygnowałem gdyż odzew telefoniczny był duży, jednak rozmawiałem z kilkoma biurami maklerskimi /osoby kompetentne na wysokich stanowiskach/ analizując skuteczność tej metody osoby na wysokich stanowiskach nawet zachęcały aby takie pismo wysłać ,jednak czy się przychylą do mojej prośby dadzą mi odpowiedz po przeczytaniu pisma, dodam od siebie jeśli nawet jedno biuro na trzy to zrobi to dużo wam pomoże

Jeszcze jedna uwaga przed wysłaniem @ warto zadzwonić poprzeinaczają was trochę aż dotrzecie do w miarę kompetentnej osoby na odpowiednim stanowisku i wtedy do tej osoby wysyłacie @ i jest pewność iż dotrze do właściwych osób, potem za parę dni mając nazwisko tej osoby się przypominacie i wiecie czy zrobili zgodnie z waszą prośbą bo wysyłanie samego @ na niewłaściwy bez kontaktu telefonicznego często skutkuje iż osoba niekompetentna podejmuje decyzje o wyrzuceniu go do kosza i wtedy nie zawsze dotrze do kompetentnych osób które mogłyby takie polecenie wydać, dodatkowo telefonicznie wykorzystując dar przekonywania i waszą krzywdę łatwiej przekonać osobę kompetentną do wydania podwładnym takiego polecenia.

Dodatkowo zalecam osobistą rozmowę z maklerem którego znacie z POKU dobrą kawę można wsiąść ze sobą na prezent on sam może wyłowić z systemu klientów którzy podlegają pod jego rejon / niektórzy mają podgląd do ogólnopolskiej bazy danych ich biura maklerskiego/ telefonów klientów wam nie da ale sam może ich o waszej inicjatywie poinformować podając im dane kontaktowe do Was, te osoby nawet może będą się radziły maklera jeśli powie iż warto przystąpić ,będziecie mieć wielu nowych członków,

Problem w tym iż na przykładzie Polcoloritu były różne takie akcje u Nas i jak prosiłem tak jak Pan SPOTKANIE to dobrowolnie nikt tego sam nie robił dopiero jak telefonicznie kazałem coś zrobić bo to jest ważne dla naszej strategi wtedy wszyscy robili to o co ich telefonicznie poprosiłem, 
Czyli u was najlepiej wybrać osobę wygadaną, która telefonicznie dotrze do tych osób do których należy to wysłać ,nawet w czasie rozmowy może mówić iż jest przedstawicielem Porozumienia akcjonariuszy Midas ,może nawet się przyznać iż niema rachunku w tym biurze ale dodatkowo mówiąc iż są z wami osoby które mają rachunek w biurze do którego dzwonicie i po dostaniu podczas rozmowy @ do tej osoby go wysyłacie
Pozostaje pytanie do dyskusji czy może podpisać @ kilkudziesięcioma osobami które już są z wami lepszy efekt psychologiczny, dodatkowo wskazując też te osoby które mają w tym konkretnym biurze rachunek

To są moje przemyślenia nie jestem tez wyrocznią ,dlatego bez różnicy jak to zorganizujecie to należy to zrobić, tylko wytypujcie osoby które pod przymusem mają to zrobić bo inaczej nikt nic nie zrobi ,
Dodatkowo pomyślcie o komunikacie Pap sam mam korespondencje @ z osobami kompetentnymi z Pap i możecie taki komunikat na pewno dać koszt koło 500 zł może plus vat bo piszę z głowy, chciałem dawać ale nie było potrzeby u Nas bo dałem dwa telefony na forum i ludzie sami dzwonili i reklama u nas lepiej działała

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIDAS 0,00% 0,80 2016-05-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.