kiedy nie było wyników akcje trzymały się w okolicach 3,4 do 4 złote nagle po wynikach gwałtownie spadają no to coś tu nie gra skoro strata była wliczona w cenę przed ogłoszeniem wyników to po danych za czerwiec cena powinna wywindować w góre. pozatym popatrzcie co się działo w lutym po ogłoszeniu wyników poleciało w góre jak nigdy. rozumowanie moje jest takie ze ktoś celowo zaniża kurs i robie sobie z małych graczy normalne jaja a jak ktoś dzisiaj obserwował otwarcie to mógł zauważyć że po wzroście 5% zawiesili notowani bo odrazu ktoś zbił cene na - 3 % to są jakieś jajajajaj i patrze na to z niedowierzaniem, może takie działanie nosi zaniona przestępstwa - musie się zastanowić nad tym, pozatym co robi zarząd qrwa mać co nie widzą tego że akcjonariat im ucieka i spółka staje się pośmiewiskiem, piszcie do tvn cnbc żeby poruszyli to na antenie i NIE SPRZEDAWAJCIE SWOICH AKCJI bo sami napędzacie karuzele strachu, ja mam palpitacj sera jak widze ile już jestem w plecy ale nie sprzedam przed 6 zł.