Nie Breton. To chyba troszkę nie tak. Skoro pojawia się typ po zwolnieniach i pisze takie, a nie inne rzeczy to co o tym myśleć? Gdy by zatrudniony to firma była ok?
Jeśli ktoś przyjmuje taki, a nie inny nick to co to jest jak nie trollowanie? Za długo jestem na GPW żeby wierzyć, że to wszystko się dzieje przypadkiem.... Twierdzisz, że to śmieszna teza, że ktoś tu się bawi kursem? No tak to drobni wywalają papier po 12zł i ciągle wywalają i nie mogą skończyć tyle go mają. A potem wajcha pójdzie w drugą stronę i nagle spółka stanie się cacy.... Ile razy takie cuda już widziałem na bananie.....
Poza tym co pracownik może wiedzieć o negocjacjach jakie się toczą, o wielu innych sprawach??? Nic!!! Może wiedzieć coś na temat spraw technicznych, technologicznych itd itd
Mogę napisać, że ja tez rozmawiam z pracownikami i to dużo wyższego szczebla niż np ty i co? Czy to mnie uwiarygadnia? No raczej nie! A stwierdzenie, żeby wpaść pod bramę na fajkę i wszystkie się dowiedzieć to wybacz to jakaś dziecinada nie warta nawet pochylenia się nad nią. Serio nie widzisz, że takich zleceń nie mieli w historii? Oczywiście na kurs ma wpływ ma wiele rzeczy i sporo jest spółek, które pomimo dobrych lub bardzo dobrych wyników nie są cenione przez rynek ( wyceniane odpowiednio) tak może byś i tutaj nikt nie da gwarancji, ale sorry uparte twierdzenie, że spółka będzie miał niższe przychody najbliższych kwartałach jest słabe.