''Jakie 170 mln?''
przychody podobne do tych z 2023 to w 2024 będa
a ponieważ branża się rozruszała i takich zleceń nigdy pli nie miało to czemu nie prognozować
właśnie takiej poprawy jak była zakładana w planie motywacyjnym już na rok ubiegły?
no czemu?
widzisz jak coś liczę, ty policzyłeś tylko firmy podobne do platiża i chwała ci za to
mamy ogólny przegląd konkurencji
zauważ, że już tylko z 2 zleceń, a takich rzeczy w latch najlepszych nie było to już mamy ze 40 mln zaklepanych!
do tego obróbka netflixowego wieśka kilka milionów w 1 kw, plus wiele podprogowych zleceń, takich poniżej 3%
przychodów za 2023
na platiżu jestem wiele lat i nie opuściłem żadnego walnego, spółkę i ludzi decydujących o rozwoju też poznałem
i zachęcam do lektury raportów oraz osobistego uczestnictwa w każdym walnym zebraniu
do woli można męczyć zarząd pytaniami i to jest duży plus oraz wyraz szacunku dla inwestorów bo na innych spółkach
w podobnej sytuacji to albo odbijało się od ściany albo pełnomocnik wygłaszał forumułkę, że te pytania nie są przedmiotem obecnego zebrania....
ps> czekamy na kolejne duże zlecenia, nie mówiąc już o ew klepnięciu jednego z pomysłów IP!