Dnia 2018-03-30 o godz. 09:20 inw_ napisał(a):
> Mamy większość na walnym, ale najlepiej oddać wszystko w ręce JK i się modlić o cud, który nigdy nie nadejdzie.
> >
> > A może warto napisać czemu właścicielem Satisa jest Software Services a nie Akesto jak było do tej pory?
> > Ano dlatego, że Akesto zostało sprzedane przez JK staremu zarządowi. Panowie zabrali ze sobą wszystkie dowody związane ze sprzedażą i działaniem iAlbatros Poland Sp. z o.o.(Akesto było jego właścicielem) - brawo Janku!!!
> >
> >
> Co dalej? Ostatnio napisałeś mi, że możesz mi sprzedać Satisa za 6,2 mln złotych - bo to kwota potrzebna na spłatę długów. To pytanie co zostanie później dla akcjonariuszy? "A kogo to interesuje, mogli nie kupować akcji", ty wprowadzisz NCF i przejmiesz władzę biorąc kasę za prezesowanie i mając możliwość na dalsze dowolne zarządzenie spółką mając jej większościowy udział.
> >
>
> Pytanie dlaczego bez zgody i informacji akcjonariuszy dokonałeś sprzedaży spółki? Czy możesz zadeklarować, że nie wyprowadzisz skupionych akcji iAlbatrosa aby móc nimi głosować na walnym? Ostatnio gnoiłeś za to stary zarząd, a teraz (mam poważną obawę) będziesz chciał pewnie zrobić to samo aby nie stracić kontroli nad spółką...
> >
> > PS czekam na kolejne zmyślone historie i ataki, jak na razie jestem rozczarowany tym co sobą prezentujecie :D
Bardzo ciekawy wątek historyczny... pytania nadal pozostają bez odpowiedzi... może poza tym: "Czy możesz zadeklarować, że nie wyprowadzisz skupionych akcji iAlbatrosa aby móc nimi głosować na walnym? " Odp. CAROM