Dnia 2017-05-02 o godz. 12:45 ~J57 napisał(a):
> Miałem cię za poważniejszego faceta, a ty zachowujesz się tak jak nasi politycy , którzy NIGDY!!!! nie odpowiadają na TO!!!! pytanie, które im jest ZADANE!!! Ja prosiłem o informację DO ILU KURS SPADNIE!!! , a ty mi odpisujesz uśredniać- trzymać lub sprzedać i tak oddddddd.....m-cy powinieneś bardziej szanować swój "autorytet "
Moim zdaniem nie powinno już spadać, spadki były względnie duże, a firma ma się dobrze, ale aktualnie o kursie decydują tylko drobni akcjonariusze którzy schodzą drastycznie z ceny, do czasu aż ktoś zdecyduje się skierować kurs ponownie na właściwy tor. może teraz nas czekać okres konsolidacji przed powrotem na wyższe poziomy ze względu na fakt, że są chętni do oddawania...sądzę, że fundusze we właściwym momencie zainterweniują.. gdyż będzie to w ich interesie
Jak już wcześniej było w tym wątku powiedziane, jestem takim samym człowiekiem jak inni, ewentualna różnica może wynikać, że dużo informacji wyszukuje sam.
aktualnie chętnie bym dokupił ale tak jak pisałem wcześniej nie mam wolnych środków do połowy maja, natomiast wcześniej dobierałem na wyższych poziomach niż aktualny kurs, robiłem tak ponieważ wierzę w spółkę i nic się nie zmieniło, dlatego też akcji nie oddam...