Dnia 2023-05-22 o godz. 20:11 ~Anavrin napisał(a):
> Potencjał to spółka ma w tej chwili, czyli szansę na duży zarobek w kolejnych kwartałach, a wyniki zweryfikują, czy potencjał został wykorzystany i rynek pod to kupuje. Na wyniki trzeba poczekać ze 3 lub 4 kwartały. Jeśli zdobyte certyfikaty będą przekute na umowy, to nadzieję rynku się potwierdzą. Rynek wycenia co będzie, a nie co jest teraz. A odnośnie twojego haka, to jeszcze długa nauka przed tobą, nad samym sobą i twoją psychiką. Jak według ciebie rynek poleci w dół, a Ty nie puszczasz straty teraz, to niezły z ciebie gracz
Nie uważam się za dobrego gracza, popełniam dużo błędów a mały pakiecik kupiony po 28 trzymam bo nie potrzebuje realizacji strat których mam dużo na Harper. Sprzedałem akcje mdg na których miałem zyski a z tymi mi się nie spieszy bo w dłuższej perspektywie wierzę w tą spółkę.. Popatrz na arkusz zleceń wszyscy chcą sprzedawać , zobacz do 19,2 ile jest wystawione akcji na S, Tu bez wyników nie ma szans na wzrost kursu/ jeśli będzie poprawa wyników to za kilka kwartałów możemy zahaczyć o 28 ale powtarzam nie teraz.