Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,17 zł , zmiana od tamtej pory: -88,82%

Re: Do REZNOR cd

Serwus Reznor. Wczoraj przy tym flash crashu na szczęście byłem daleko od komputera, więc lekko się zdziwiłem o co kaman. Słabo się patrzy jak wirtualny zysk się zmniejsza w szybkim tempie. Później przeanalizowałem sobie wszystko na spokojnie. USA raczej neutralnie, Europa lekki przysiad. Potem popatrzyłem na wykresy i po tych wszystkich wzrostach w ostatnim czasie, potrzebna była ostra świeczka w dół. Według mnie, sporo drobnych luk się pozamykało, sprężyna ściśnięta na maxa, powinno być dobre wybicie, ale to się okaże po zakończonej sesji. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 0,00% 0,47 2026-06-18 09:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.