Hej jestem na 01CYB i Columbus. Byłem w zeszłym roku na biomass ale zostawiłem sobie spółki, które lepiej rokowały. Widziałem, że ostatnio z marazmu się wyrwała po długim postoju ok 0,8-0,92. Aktualnie nie zamierzam w nią wchodzić, mam pozycję, które Tobie opisałem powyżej i dodatkowo softblue. Może, jak zamknę temat boruty lub pcc exoll to wówczas coś wrzucę, co do zasięgu, aktualnie nawet śmieciowe spółki potrafią wykręcić niezły wynik - to przeważnie oznaka albo końca hossy albo początkujący inwestorzy szukają okazji życia pompując sztucznie spółki, które w zasadzie nic nawet nie zarobiły, a rosną. Pamiętam, że biomass podpisał w październiku 2019 list intencyjny o współpracy z 01CYB na ładowarki do samochodów elektrycznych + panele foto przy stanowiskach ładowania. Niepokoi tylko akcjonariat, przewaga jednej osoby. Ale kto wie może być też dzida skoro foto grzeje to czemu nie ta. Aktualnie nie jest na mojej liście, ale kto wie. Najlepiej sprawdź ostatnie sprawozdanie, raport, poszperaj na ich stronie co robią, jakie projekty itd. Zawsze powinno się takie minimum robić przed nabyciem przynajmniej ja tak robię, jeśli mam cokolwiek kupić. Powodzenia