Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,77 zł , zmiana od tamtej pory: -66,38%

Re: Do poczytania tekst Pan Marcel Zatoński

Raz-to sztuczki działają tylko na ludzi poniżej pewnego poziomu. Tu już nie ma takich chyba dużo. Bo sam piszesz ze już nikt nie sprzedaje, niezależnie od kursu.
Dwa-w pewnym sensie zgadzam się się z Twoim podejściem. Od pewnego czasu wierze a wręcz wiem na pewno ze większość ludzi nie powinna mieć żadnych pieniędzy. Czy oddadzą na giełdzie czy przez konsumpcjonizm czy w jakiś inny sposób to i tak wyjdzie na jedno. Będą goli. I uważam golenie owiec za calkowicie zgodne z natura.
Dlatego tez nie zgadzam się z realem i jego podejściem do piramidy Masłowa. Nie zawróci kijem rzeki. Próżny trud. Nikogo nie uratuje. Ci co maja być bogaci będą bogaci, ci co maja być biedni będą biedni. Nikomu mądrości łopatą się nie nałoży do głowy. To chwalebne ale bezsensowne. Ale real i tak będzie miał to gdzieś. Kazdy niech myśli to co uważa za słuszne.
Ale Real na pewno jest dla mnie wzorem jeśli chodzi o podejście do życie i do zdrowia. I chciałbym znaleść czas by postępować tak jak on w tych dziedzinach.
Z czasem. Bo jestem o kilka lat młodszy od Was i jeszcze muszę kilka/wiele spraw poukładać.
I Cieszy mnie ze możemy wymieniać tu na forum myśli. Bo naprawdę mam wiele szacunku do wielu osob które tu piszą z powodu rzeczy które piszą. I już od dawna chciałem to napisać.
Szczególnie pozdrawiam osoby które zainwestowały w nieruchomosci na wynajem bo wyglada na to ze to nawet dla wielu główny target inwestycyjny. A akcje to tylko zaskórniaki.
I takie mam przeczucie ze z podobnych powodów kupowaliśmy nieruchomosci. A o tym temacie mógłbym rozmawiać prawie bez końca.
I pomimo pozornych różnicy bardzo wiele nas lączy.
Życzę wszystkim Wesołych Świąt, ogromnych zysków, stabilnych wynajmujących, zdrowego ciała i ducha oraz wspaniałego czasu spędzonego z rodziną.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLCOLORIT 0,05% 1,94 2023-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.