Dnia 2012-10-08 o godz. 01:37 ~inna Zora, już żona napisał(a):
> daj sobie na luz, kasa przepadła i podziękuj za to
> Mariuszowi, a tak przy okazji poproś Bartka by nie mieszał
> się w te sprawy, szkoda chłopa, W. zaliczył wtopę!!!
Nie mieszał się w te sprawy? To dopiero mnie Pan zadziwił swoim postrzeganiem rzeczywistości. Dawno temu napisałam Panu na tym forum, że niektórzy odpuścili sobie tę sprawę, bo zwyczajnie szkoda nam na Pana/SRT czasu, a poza tym już i tak wystarczająco sobie Pan w życiu namieszał. Przy okazji jednej z Pana wypowiedzi również na forum, prosiłam, aby nie próbował Pan pomówieniami wciągać uczciwych ludzi do bagna, w którym Pan siedzi. A Pan co robi? Pan sam miesza innych w te swoje brudne sprawy, z którymi nic wspólnego nie mają i mieć nie chcą, bo w życiu na pierwszym miejscu nie stawiają pieniędzy, ale uczciwość i honor (wiem, dla niektórych to może być aż niewiarygodne! - zgadnijmy dlaczego). W przeciwieństwie do Pana, tacy ludzie, jak Bartek, nie mają złych rzeczy do ukrycia, nie muszą bać się własnego cienia i śpią spokojnie, bo nikomu krzywdy nie wyrządzili, nikogo nie oszukali, nikt do nich w nocy nie zapuka, nie zakłóci niedzielnego obiadu, ani sobotniego poranka, i nie ma stresu, gdy zadzwoni telefon, czy dzwonek do drzwi... Nie mam zamiaru w Pana imieniu o cokolwiek prosić Bartka, on jest mądry i sam dobrze wie, jak ma postępować, choćby w odpowiedzi na Pańskie usilne starania.