Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,65 zł , zmiana od tamtej pory: 4,05%

Re: do OKI i Wujek

nie wiem chłopie jak do takiego betonu można cokolwiek pisać ...

Ten błazen jak mnie nazywasz jako nieliczny trafnie prognozował kurs akcji. Ten błazen wyśmiewał każdego kto wypisywał brednie o pompach i rakietach. Ten błazen uratował chociaż kilka osób przed takimi zaganiaczami na bajki jak ty.

Boże ile razy trzeba takim jak ty powtarzać w kółko? nie potrzebuje żadnego i niczyjego zaufania do niczego. Tacy ludzie jak ty, nie znają wszystkich możliwość prawnych, więc uświadamiałem ludzi - tak samo jak uświadamiałem i przestrzegałem przed spadkami.

Chłopie, co kilka dni będziecie biadolić i lamentować na forum ... a co z shedule1 i tak w kółko. Trzeba było zwołać wza i zapytać o to prezesa i tyle w temacie! Do tego nie trzeba niczyjego zaufania, żadnego przywódcy itp. Tu chodzi tylko o poparcie zwołania wza ! a nie poparcie człowieka !!!! na wza sam przyjeżdżasz i sam siebie reprezentujesz, nie musisz nikogo ustanawiać pełnomocnikiem !!!!!!! Człowieku ogarnij się! nie masz o niczym pojęcia a masz najwięcej do powiedzenia i będziesz wypisywał brednie żeby udowadniać, że ty w czymś masz rację a ktoś nie ... dramat.

Kolejna sprawa, napisać coś oczywistego, co wynika z faktów jak to, że premiery dds2 na konsole nie będzie w przeciągu 1-2miesiąca ! bo to wynika z faktów!!! nie ma daty premiery nie ma premiery !!!!! będzie data np. jutro to premiera zapewne za 1-2 miesiąca !!!!! takie są logiczne fakty !!!!
Ale nie, wy dostajecie od razu białej gorączki ! bo jak można pisać, że premiery nie będzie na dniach ! no jak tak można ! o nie ! my na to nie pozwolimy - będziemy pisali, że premiera będzie do 2 miesięcy! na przekór mu bo on napisał (według mnie nieprawdę) to ja też mam prawo pisać brednie ....
Jesteś prymitywny, brak ci umiejętności logicznego myślenia .... trzeba takim jak ty, wszystko tłumaczyć i udowadniać, tylko po co?
Dalej sie użalajcie na forum, zamiast coś zrobić.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOVIEGAMES -1,88% 8,65 2026-02-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.