A ja myślałem, i widzę że bardzo się myliłem, że typowy wyborca PIS mieszka w jakimś zadupiu na ścianie wschodniej, ogląda TVP, ma wykształcenie zawodowe lub podstawowe, jest robotnikiem lub rolnikiem, wiek po 60-tce. Ten wyborca jest święcie przekonany że pod rządami PISu żyje w raju, a że brakuje pieniędzy dla niepełnosprawnych i ich opiekunów, na inwestycje w OZE, na budowę zbiorników retencyjnych i nawodnień, na służbę zdrowia, dla pielęgniarek , na edukację, na leki ratujące życie, na dializy, to przecież do niego to nie dociera. Ot , doczekaliśmy czasów że tak naprawdę rządzi nami plebs.
A jednak większość w tym kraju to tępe ćwoki. Dla nich najważniejsza jest nachalna propaganda typu jak to skomentował Kurski: Z tym Wehrmachtem to lipa, ale jedziemy w to, bo ciemny lud to kupi !!!!!!!! Zgadzam się z Kurskim, aż za tępy!
Czy najnowsze :
Sebastien Meuwissen w programie TVP Info mówił, że Donald Tusk "szkodzi Polsce" i "ma w sercu Niemcy". Wypowiadał się po francusku i został podpisany jako "dziennikarz z Belgii". Tyle, że na Facebooku Meuwissen pisze po polsku i informuje, że jest pracownikiem TVP.
Pamiętacie to ćwoki?
Takiej propagandy jest multum, pani Holecka za 40 tys miesięcznie codziennie ją przekazuje, bo ciemny lud to kupi !!! To działa !!! Jak mówi premier, po co budować statki, samochody, lepiej im wmówić. I jak powiedział, przed wyborami będą przekonywać, że doganiają w zarobkach Europę.
Osiągnęliśmy 3/4 dochodu UE. Zanim wszyscy ruszymy do salonów po nowe cztery kółka, pragnę tylko doprecyzować, że chodzi o PPP (wyliczenie oparte na parytecie siły nabywczej).
Otóż tym mitycznym PPP nie da się zapłacić za auto w salonie np. Audi, będą tam uparcie domagali się brzęczącej gotówki.
Tak, wiem, że pewne rzeczy (głównie usługi) są u nas wyrżnie tańsze, niż na zachodzie. No ale jaki jest udział w rocznych wydatkach fryzjera lub dentysty?
czy On potrafi myśleć? Czy tylko wklejać wykresiki jak tani mamy prąd a nie pomysli choćby o tym jak CO2 wpłynęło na energię w kraju. To już wybiega po za jego wspaniały umysł.
Każdy podnieca się 10,4mld deficytu lecz zapomniał poinformować , że dług państw wzrósł w 2018 o 61mld zł. Gdzie wydał prezesowe 1,4bln zł na inwestycje bo po za inwestowaniu w rdzewiejącą stępkę wielkiego promu, wybudowaniu podziemnych statków w Radomiu, uruchomieniu produkcji 1 mln elektryków w Bawarii podkarpackiej i wygaszeniu produkcji grafemu w PGZ prezesowi po striptizie brzęczy w kabzie bilon i na budowę kaczy tower musi zaciągnąć pożyczkę w banku- 1,3mld zł. Już wiem po co była mu potrzebna nacjonalizacja banku.
Wczoraj jak słuchałem prezesa NBP i czytając argumentację Glapińskiego mam wrażenie, że oglądam Jasia Fasolę w "Nadciąga totalny kataklizm".
Chyba te dwie lambadziary, które zatrudniał za grubą kabonę piszą mu te wypowiedzi. Serio.
Profesor nauk obcisłych.
Aż szkoda tego komentować, polacy-Katolicy maryjni. Podpuszczać, szczuć i judzić na podstawie nieprawdziwych i wytworzonych w ich radiomaryjnych indoktrynowanych umysłach. Owoce działalności Świętego Antoniego Smoleńskiego.
TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!