Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do Janusza !!!!!!

Cześć nie siedzę na forum non stop więc przepraszam odpowiem wprost nie wiem skąd taka różnica rysowałem we wrześniu wykres i nic z tego nie wynikło szczególnego.

Nie wnikam w politykę i po częsci w przepływy kapitału w spółkach, dość długo przyglądałem się Weście po odbiciu wszedłem pow 0,90 i ostatnio na spadku na jednych i drugich widłach na dole troszkę po 1,07 i także nie zamierzam zaliczać się do małych.

Jedynie wynik wyborów był dla mnie najważniejszy w tej całej inwestycji i to daje mi poczucie bezpieczeństwa. Nie liczę na setki procent już nagle i za tydzień, tu potrzeba trochę cierpliwości i rozsądku a bujanie jest wręcz konieczne aby przy tak małym ff wypłoszyć drobnicę która wbrew pozorom jest potrzebna jako karma ale i przeszkadza.

Według mnie są dwa zasadnicze poziomy które wcześniej czy później zostaną utrzymane na stałe ktoś napisał nam poziom 1,20 jak najdłużej aby trafić w 1,50 nie wnikam i nie interesuje mnie tu taka stopa zwrotu.

Jest tu dość dużo takich ciułaczy jak my DT pobawią się 1,10-1,19 ale zauważcie nie ruszyli 1,20 zostało nie tkniete gdyż ten poziom zwabi technicznie popyt (powinien).

Cieszę się że nie ma tu na razie pajaców typu ubrani zwała lub jutro 1,50 na wszytko przyjdzie czas i pora ktoś przetestował dół zrobił piękną czarną świecę a przy dłuższej konsolidacji ten ogon się skróci i najprawdopodobniej to wywali na co czekam aby przebić linię którą rysowałem kilka razy pod 1,80.

Ci co zechcą 30 czy 50% byc może wysiądą niebawem ja czekam na swoje poziomy nie piszę teraz jakie po co ktoś ma to czytać i uważać za abstrakcję.

Obserwuję inne spółki i czekam na zakupy, czasami portfel na plus czasami na minus ja jestem cierpliwy i odkąd nauczyłem się pokory i rozsądku i tego że giełda potrafi zaskoczyć pod każdym względem mam swoją doktrynę i jej się trzymam.

A co wy uważacie na ten temat jakieś pomysły spółki, wnioski?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.