Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do Janusza !!!!!!

Koledzy wyręczyli już mnie dość szybko odpowiedź otrzymałeś Wiesław, mam nadzieję że dotrzymasz nam towarzystwa gdyż to forum służy do przekazywania i wymiany informacji bez prostackich apostrof typu up odjazd zwała itp.

Wszystkie duże firmy podczas rozwoju mają zobowiązania wobec banków itp. Co było i jest na Optimusie i ty, podobnych spółkach dość mało spółek jest na plusie i nie ,ma długów i czy ktoś się nimi interesuje taka ciekawostka.

Jak widzisz mamy odwagę napisać to co jest faktem jest dług , ale jest Januszek po wyborach drogi kolego i tu kolektyw na to czekał.

Przedział czasowy rok dla wytrwałych mniej wytrwali wysiąda najprawodpodobniej na Mikołajowej jeździe do w/k.

Napisałem Duże pieniądze inaczej liczą czas niż małe i płochliwe jak zwierzyna podczas polowania mały rzut w lewo i pot na czole.

Wytrwałość czy nie tu wybory mówiąc krótko uratowały nam tyłki nie wchodze w szczegóły czekam cierpliwie obserwując inne walory i mam nadzieję że odleci to szybciutko na 1,50 i przebije linię trendu spadkowego pod 1,80 gdyż duzo małych na walorze to nie jest dobrze. Mały to mniejszy niż 50k.

Pozdrawiam All

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.