Koledzy wyręczyli już mnie dość szybko odpowiedź otrzymałeś Wiesław, mam nadzieję że dotrzymasz nam towarzystwa gdyż to forum służy do przekazywania i wymiany informacji bez prostackich apostrof typu up odjazd zwała itp.
Wszystkie duże firmy podczas rozwoju mają zobowiązania wobec banków itp. Co było i jest na Optimusie i ty, podobnych spółkach dość mało spółek jest na plusie i nie ,ma długów i czy ktoś się nimi interesuje taka ciekawostka.
Jak widzisz mamy odwagę napisać to co jest faktem jest dług , ale jest Januszek po wyborach drogi kolego i tu kolektyw na to czekał.
Przedział czasowy rok dla wytrwałych mniej wytrwali wysiąda najprawodpodobniej na Mikołajowej jeździe do w/k.
Napisałem Duże pieniądze inaczej liczą czas niż małe i płochliwe jak zwierzyna podczas polowania mały rzut w lewo i pot na czole.
Wytrwałość czy nie tu wybory mówiąc krótko uratowały nam tyłki nie wchodze w szczegóły czekam cierpliwie obserwując inne walory i mam nadzieję że odleci to szybciutko na 1,50 i przebije linię trendu spadkowego pod 1,80 gdyż duzo małych na walorze to nie jest dobrze. Mały to mniejszy niż 50k.
Pozdrawiam All